Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,719 Адказаў
|
616,355 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Судзячы па тым, што вейджар х40 у яго быў ~120к то вывёў ён у раёне 3к+
А петушачы rooster каз шле і шле спіны, хто-небудзь выводзіў з яго? 😆
))))я нават не ведаю…….магУ скрыншоты або відэа апублікаваць па 100 і 156 ДЭПАЎ (гэта пакуль антырэкорд у мяне апошні)ПАДРЯД па 1000-2000 тыс Падрад!!!!Про якую ўдачу ў электроніцы тут увогуле ідзе гаворка, я нават уявіць не магу, хлопцы?!шмат ёсць запісаў яшчэ па розных неказіно і ка…зіно онлайн і па 100-150 дэпазітах падрад і нешта я не бачыў ніякай удачы ва ўсіх гэтых скам-скрыптах.Вопрос зноў жа.Як ВЫ яе лавіце, гэтую ўдачу!?пэўна толькі ў відэаслотсе яе відэа,калі ён на нас 28-ае люстэрка яшчэ падтрымліваў апошняе на ру-домен,а так……
хто-то пісаў паставіў на вывад акаўнт заблакавалі да высвятлення якога-то)))
Так. Паспорт, селфі з паперкай, адрас, мін. деп.
Ага 2 кк🤣
50к✊
Доўга ідзе вывад, і на што выводзіў?
Табе за шот нарахавалі, зп деп?
50 фс налічылі, не ведаю за што, штодня прылятаюць ад іх фрыспіны, я туды не дэпіў
Везуха, у мяне нешта цішыня
Тая ж гісторыя, 2 дня запар спіны прысылалі. А потым цішыня
Я, напэўна, у чаце задалябаў са фоташопамі🤣 можа з-за гэтага, тыпу дзе мае спіны, калі памылкова далі 2 па 4500🤔
Бог Фоташопа👍
Я да цябе буду звяртацца, калі промік трэба будзе падрабіць
А што – ліст прыходзіў на пашту ці на акк быў?
Учора вывад увесь дзень віс у чаканні, сёння вывелі на ltc. па выхадных, па-ходу, не выводзяць. Вывеў з тых фс, якія давалі кампенсацыяй за памылку з кэшбэкам.
Мне на пошту прыходзіла 2 дні запар
Верыфікацыю праходзіў, мазгі не робяць???
Не пытанне😉
Скінь скрын ліста пліз
паспарт, выпіска, селфі не патрэбныя. пацвердзілі хутка. Деп мінімалку рабіў 10 trx, і × 3 деп пракруціў на ўсякі выпадак. У падтрымку нават не звяртаўся.
Поўнасцю згаджаюся, у нашым Ру сегменце ад рпт. толькі назва, адны і тыя ж правайдары і гульні, але цалкам па іншай аддачы, але гэта, у прынцыпе, і не павінна дзіўіць, улічваючы наша глабальнае становішча, адпаведна таму і маем тое, што маем…🤡
Ужо выдаліў лісты, але ты можаш на два дні назад адкаціць, я там дасылаў скрын
Зразумеў прыняў
У прыват скінуў
Не пашанцавала, патрабуюць деп, бо ўчора актываваў гэты бонус.