Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,184 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А ты яшчэ 1 раз дэпні мінімалку, і праз 25 хвілін правер слот, на які ідуць спіны. Інфа соточка! (для дэбілаў праўда)
бонус код што выклаў рубік,ён толькі на адну актывацыю,так што не спрабуйце
хто лішнія пытанні ў тэме па кодах мінус паставіць і не будзе пытанняў
Няма чамусьці спінаў у квазаре, нават у гульню не магу зайсці, бо 0 на балансе
можа па лісце тока або розніца ў краінах,Прывітанне, Аляксандр! У вас ёсць 5 бясплатных кручэнняў у новай гульні Jungle Spirit: Call of the Wild! Слот мае бясплатныя кручэнні, пашыральныя сімвалы і шмат іншага. Проста ўвайдзіце, каб гуляць зараз, дэпазіт не патрабуецца. Поспехаў, Quasar Gaming
а ты ўвогуле рабіў дэпазіт,можа таму?
ні разу не рабіў дэпазіт
Я рабіў дэпазіт не адзін раз, спінаў няма. Хутчэй за ўсё па пісьме, як эксклюзіўная прапанова ад Квазара)))
ліста не было, у слот увайшло 5 спінаў, на рахунку дало 60 цэнтаў))
мабуть рф абражалі калі укр далі можа таго
Яны не толькі мяне на фрыхі абмежавалі. На пачатку месяца рабіў 2 дэпазіты і так кэшбэк не атрымаў, тыпу акк не верифікаваны, хоць усе дакі дасланыя і зацверджаныя. Так што Квазар такая сабе казіноха, хоць кажуць Топавае)))
Betway 25 free spins on Aloha, праверце акі, дэп не рабіў. – У гэтым казіно ёсць NetEnt, ці не?
Відавочна дадалі нядаўна.
А кінь, калі ласка, спасылку або скажы назву ўкладкі з алохай. Дзякуй.
Зверху ўкладкі.
🔗
Вельмі дзіўна. Уводжу ў пошук на сайце – пусто. Увогуле шукаў гульні NetEnt – не знайшоў.
ага я таксама не знайшоў чота ён пераблытаў мабыць 😁 😁 😁
ўкладку вегас адкрыйце і шукайце там
Ну не, там нічога няма.
Як няма? А гэта што?
Слухай, хопіць блытаць. Кінь мне скрыншот, дзе ў цябе там aloha.
Вы тут блытаеце, па-мойму.
Якая ў цябе краіна ? Можа ў гэтым падвох…
не ведаю у мяне там няма NetEnt вось скрын http://screenshot.ru/upload/image/z5ig
дзіўная хрэнь, у цябе няма, у яго ёсць, толькі што таксама праверыў, няма NetEnt
во, калі заходзіць з галандскім айп, тады будзе