Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,751 Адказ
|
617,889 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прогматик канешне насыпае, цікава, чаму ў нашых мне адну шляпу дае…
за тое тандарык пусты
Sweet Bonanza таксама дае
Яшчэ б знайсці, дзе вейджэр глядзець, штосьці я ніяк не асіллю гэтую задачу… Ды і правайдэры ў мяне не націскаюцца, чыста праз пошук слоты пад капірку шукаю…
я так зразумеў ў іх гуляе ўвесь прагмат
У мяне не ўвесь, але многія слоты даюць, яшчэ хачу пнг чекнуць, але пакуль прагмат вагер мые і трымае балік баюся з яго выходзіць…)
Рашыў праверыць, як замежныя даюць і як РФ даюць, слот Мінатавр.
Замежнікі далі прыблізна 10 бонусаў з 300 спінаў, 2 з іх х640, х840.
РФ далі з 300 спінаў 1 Мінатавара, х70. вядома ж залежыць ад казіка, але ўсё роўна, розніца істотная…
Так я і не знайшоў, дзе глядзець вэгер, хаця саппорт хутка адказвае, 625$ засталося адыграць, 275$ быццам адкруціў, але што-то пачаўся жор, мабуть перакуру…
Як заўсёды, чым бліжэй да адыгрышу, тым вышэй жор, часта заўважаў, тут неабходна да 50% адыгрышу ставіць трошкі больш, каб выйгрышам адразу адмыць. Але хек адгадаеш – дасць ці не, ды і калі дасць, калі дасць 😑…
У
Абавязкова скрин ліста трэба ў гэты казік для атрымання бонуса?
У тым і справа, што не было)))
Яны пераправяраюць на сваім софце, каму было адпраўлена, а каму не, калі адпраўленага ліста ад іх няма, то жадаюць усяго “ДоБраГа”😶
паходу так, тут пісалі што камусьці не далі, прасілі скрыншот або пашту, на якую была рассылка…
Тож жор пачаўся. Сесію закрыў, перакурыў і пайшоў на BGaming – Gemhalla. Там зноў падняў. Трэба да бонускі, Ніколай, і выходзіць. Потым новую сесію:) Удачы:)
Калі каму трэба прома ў казіно Golden alexс, магу скінуць.
Чыста Рашн акцыя, без дэпазіту
Промакод аж на 100 спінаў, але па 10 капеек, 14 рублёў назбіраў🤦♂️🤣🤦♂️
Пайду паспрабую адыграць🤣
кідай
Кідай:)
GETBONUS2
ты яго актывуй, потым у бонусах абнавіць старонку паспрабуй, тыпа павінен з’явіцца, адказ суппарта🤦♂️
калі не, яго ў суппарце знайдзі і прабі яму лося😶
ён мне мазгі клаў што такога прамакода не існуе, потым, тыпа новы і г.д.
Эх, не адыграў, гэта ўсё слот вінаваты, дастаў мяне гэты мінотавр😡
Як, хлопцы, у вас справы за мяжой??? 🤔
Я прасеў да 20$ з 60 на Sweet Bonanza, а потым падняўся на Gemhalla(аўто 10 спінаў) кароткімі сесіямі да бонускі і выхад з акаўнта. Зараз 43$
Падніму яшчэ трохі і пайду зноў адыгрываць на Прогмат:)
Ці там ёсць Gold Express слот?
Проста, з цікавасці, ён за мяжой у мяне добра даваў))
Ну і так, з перапынкамі не спяшаючыся, калі прамыя слоты зліваюць, то лепш пад раніцу зайдзі, можа лепш стане;)
А дзе Вы код уводзілі ? Чота я туплю
Не памятаю, каб прагмат дзе-небудзь так гуляў)) 3 слоты гуляў і ўсе тры сыпалі… звычайна калі нарвешся на які, далей прагмат нульвым становіцца))) а тут… дзіўна выглядае… думаю адмою, потым паглядзім… эх на бездепе такое)