Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,755 Адказаў
|
618,491 Прагляд
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а я забыў відаць, у галаве адклалася толькі пра ў пн чамусьці😆
Прыкладна тое самае, але не трэба прыходзіць у роспач. Паколькі ўсе наяўныя грошы паспяхова зліты, на балы сберспасибо ўзяў 5 білетаў “Русского лото” (разыгрыш 1 студзеня) 2 лярда – гэта не жарты) думаю, план надзейны, як швейцарскія гадзіны🤣
За якія заслугі на ПД даюць фрыспіны, часта дэпы робіце? Я паўгода таму адзін раз дэпаваў, але нешта мне там не спадабалася. За пяць хвілін дэп з’еў.
Усяго 360 руб дало). Ну ладна, грэх скардзіцца.
У каго ёсць аккаунт у цупісным Леон па промакодзе AMKAR даюць 1к фрыбэт
Промо спрацавала, умовы здаюцца без дэпа. Уводзьце! Дзякуй)
Не, гэта, напэўна, Ніколаю на днюху давалі, мне там зусім не заходзіць – дэпіў пару раз, аднойчы прыслалі нейкую плюшку – тыпу з вяртаннем фрыспінаў і ўсё
Так. Без дэпа, тое што выйграў зверху забіраеш сабе. Звычайны фрыбет
Ад Леона рэдка такі жырны фрыбэт бачыў проста, вось і дзівлюся гэтым. Цікава, экспрэс ці можна ставіць, ладна даведаемся ў падтрымцы.
Можна. Я сам на экспрэс з двух падзей стаўіў
3.1. Фрыбет павінен быць выкарыстаны ў поўным аб’ёме толькі для аднаго пары, які задавальняе наступныя патрабаванні:
– адзінкавае або экспрэс-пары на лайв- або прэматч-падзею;
– з каэфіцыентам зыходу ад 1.50;
– пары павінна быць размешчана на працягу 2-х дзён (48 гадзін) з моманту залічэння Фрыбета;
– пары зроблена на падзею, якая завершыцца не пазней чым праз 2-х дзён (48 гадзін) з моманту яе размяшчэння.
Не, ён там для пуша не патрэбны. У сетцы катах, дарэчы, зрабілі – можна гуляць у пуш, нічога мяняць не трэба, проста заходзіш і валюта сама мяняецца.
Скіньце спасылку на Комоўскага
Я так на пф. дэпіў пад фрыспіны без вэйджэра, у выніку там такая незразумелая механіка, быццам у тым жа слоце ад пнг. думаў фрыкі налічылі па 250 за пракрутку, а аказалася я круціў на рэал, 10 раз круціў і на балансе 0, я іх доўга потым успамінаў… 😁
Вооо,рускае лото гэта 👍 . У мяне менавіта ў іх як ні дзіўна самы вялікі занос!
2024soon
Joinus хз паспееце актывацый абмежавана .
Казіно хайп (каратка пра тоўсты куеплец-трэпуцін)
Указаны максвін 200к з ФС у псах мегавейс, па выніку знімаюць баланс да 2к. Трэпуцін як быў чапушылай так і застаўся))
няма веры гэтым стримерам, круцяць на балик казіно, за фіксу, промакоды за дэп даюць))Трепутін Злы І ўсе хто ад трепутіна гэта говнаеды.
Аврора рофл канешне,з падняў з проміка паставіў вывад на крыпту,сказалі задэпаіць з крыпты,задэпаіў паставіў вывад,сказалі зрабіць фота з пашпортам і лісточкам дзе іх назва сайта і дата,зрабіў паставіў вывад,сказалі зрабіць дэпазіт з карты або піастрыкса….. якія ж фрыкі проста,змяняюць правілы на хаду,потым заблакуюць я ўпэўнены,гнілая канторка.
Х.з. як вы выводзіце там… праблемы нейкія ўсе…. З бездэпа зусім без праблем вывёў. фота пашпарта загружаў толькі перад пачаткам гульні, потым ужо пры выводзе папрасілі піастры кабінет і ўсё… прыкладна праз гадзіну грошы прыйшлі. Калі шмат просяць значыць не проста так, нешта падазраюць, пераправяраюць. Адзінае непрыемна было, што ўсе бонусы згарэлі пасля выводу, як бы разлічваў на іх пагуляць.
Будзь хуткі Kj8f4PsnIq
50 спінаў па 75р у Merry Xmas у мяне было,паспеў хто?
Такая ж тэма! Са бонусамі абідна!
Паспелі. Дзякуй !
паспеў, ад душы
Дала 90$. Добрыя спіны! 👍👍👍