Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,755 Адказаў
|
618,174 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тады на 3 літары іх паслаць
Так, усё вывелі, памыліліся, папрасілі прабачэння і ўсё хутка атрымаў.
Так, ну, даўжэй за звычай🙂Не выходныя
ты пра якія промікі ў аўрору? нешта не бачыў іх ні ў тэлеграме, ні на форуме – нічога свежага пра аўрору
Хутка выводзяць, хвілін 15, грошы з’яўляюцца, а ліст на пашце з запазненнем прыходзіць:)))
Я Дэп зрабіў сёння 800 руб, са спінаў накруціла 2К і 100% 800 руб.
Адбіў 100к і 5000 вывёў.
Адзіная праблема была, прасілі піастрыкс загрузіць, толькі на трэці раз стрэліла. Трэба ім, каб на адной старонцы ўсё было і справа шырмочка адчыненая, дзе напісана рахунак верыфікаваны.
Не , ніводзін не працуе.
І з боксаў забралі грошы 🤣
У мяне з трох у адным было 100 руб
Я гэта адкрываў толькі што для рэгістрацыі, пацверджання тэлефона і г.д….
А тры лутбоксы яшчэ віселі, не заўважыў. Цяпер адкрыў , яшчэ ў двух было па 100 руб.:))
А ў сацсетку ў каго ёсць коды? Я выпадкова іх у імэйле выдаліў
TNT Spins Tournament Code: TNTSpecialXmasRush
Код турніру: Juicy1000Fruits
Глядзець калі ты гэта рабіў. Я адкрыў 4 боксы. Там нават пралятаюць толькі бусты і манеты. Грошай нават не бачна
Класіка жанру, колькі я ні стараўся, вышэй за 4800 не падымаўся, за халяву і шанец ім, канешне, дзякуй! Але пасля такой гульні, уносіць туды дэпазіт няма ніякага жадання…)
ЗЫ. Ну і я ўжо не здзіўлены, з 16-га гэтага месяца стабільна менавіта 1 падзея ў прэсах не даходзіць, нейкі сглаз 😂
Учора, калі дэпіў, пасля круціў 100 спінаў па 10 рублёў. І націскаў пастаянна на кнопку, каб хутчэй пракручваліся. А калі спіны скончыліся я так і ціснуў, а там адразу пераключылася пасля спінаў на стаўку 150 руб, ну і атрымалася што я адразу і націснуў, як не дзіўна адразу бонус па 150:)))) накруціла 7 з чымсьці:))) Я думаў потым пры зняцці будуць капацца, на першы дэп калі бярэш бонус бачыў дзесьці намалявана максімальная стаўка 50, можа, канешне, гэта не на ўсё распаўсюджваецца. Але нічога не сказалі пры вывадзе.
У мяне як-то да 15 давяло, чаргаваў гульні, нічога асаблівага, але гуляць можна. І на 15 так і трымала, пакуль 100 к вагер адбіваў. У любым выпадку я даўно ўжо не бачыў такога:
А раней пастаянна, напэўна сотня скрыншотаў падобных.
Учора пасля таго як многія адписаліся, што промакод не актывуецца і спрацаваў праз некаторы час, я пасля гэтага ноччу бліжэй да 00:00 МСК актываваў без праблем нават дадзеныя профілю не запаўняў, толькі пошту, рэгістрацыю пацвердзіў.
Па-мойму перад ” XMFS25”
5 у канцы ёсць прабел яго неабходна выдаліць .
хто із рф грае ў пушгеминг у криптобоссе, як вы гэта робіце? уключаю ў .. і ўсё роўна піша, што недаступна…
Не трэба ніякіх в.., проста мяняеш грошы на даляры ў кабінеце, ну або на еўра і заходзіш у гульню. Калі нічога не памянялася, я даўно ўжо , месяц напэўна ў пуш не гуляў .
З валютай паспрабуй памяняць, змяніць калі ₽ на €$ .
Аврора прысла́ла 20 спінаў без вэйджара са стаўкай 90р. Так гэта яшчэ пасля таго, як я ў іх з бездэпа вывёў 37к. Дэпну 2к і праверу, што атрымаецца. пазней адпішуся
Ад yallabet тчк com прыходзіла каму такое сёння? Трэба загадку адгадаць, адказ і ёсць промакод, як я разумею.
Падарунак
Кожны дзень такое прыходзіць. Рэалам мыць.
Тады хай ідуць лесам, я яшчэ павінен якія-небудзь загадкі разгадаць, каб ім дэпіць. Спс, за адказ.
Усім прывітанне! Якія прамакоды на Аврору ёсць зараз?
Ты ж ужо пытаўся і я табе тлумачыў як гуляць) Валюту памяняй у іх там у “абмен” рублі на баксы або еўра, потым пераключы асноўную валюту на якую памяняў і заходзь гуляць.