Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,751 Адказ
|
617,727 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у мяне спрацавала пасля перазагрузкі
ну пускай у попку сабе засунуць свае фрыспіны,пастаянна 100-200 рублёў з іх.і хрээна адмыеш,асабліва і не засмучаны
Згодны, але ведаеш як кажуць, раз у год і палка страляе, можа сёння быў бы той самы дзень, калі гэтая самая палка стрэліла, але мы пра гэта ўжо не даведаемся…)
Профіль запоўніў, тэл. пацвердзіў, толькі тэл. заваліў і дадзеныя…
у мяне таксама пасля таго выйшаў, схадзіў у краму па цыгарэты, прыйшоў і актываваўся
Так, стрэліць, толькі ў іх палка зламана)) хутчэй самотыг
таксама спрацаваў пасля рэбута
Еўген бяру свой мінус назад, не злуйся!
![]()
Медыя ад удзельнікаЁн не індывідуальны,не ў лісце справа.Хвілін праз 10 пасля рэгі актываваўся,нават профіль не запаўняў
Што трэба зрабіць? Зайсці ў акаўнт нанова?
хвілін 15 прайшло і актываваўся
Добра пачакаем
Я таксама толькі што зайшоў і актываваўся, давялося мінус на плюс выпраўляць 😂
Хто з Авроры выводзіў, падкажыце, доўга заяўку апрацоўваюць?
на карту выводзіў прыкладна гадзіну ўсё выйшла
У суботу на піастру вывелі хвілін за 40
Дзякуй хлопцы
Шмат часу пасля рэгістрацыі прайшло перш чым актываваўся? Ужо запоўніў профіль, тэл, пошту пацвердзіў, выйшаў з рахунку і ўвайшоў – і нічога не спрацоўвае. Ужо 20 хвілін як зарэгістраваны)))
—————–
Актываваўся праз палову гадзіны, адразу пасля таго, як прыйшоў на пошту ліст з прапановаю бонуса на першы дэп
у каго аўрора такое запытвала? ці яны мне гоняць, што ў іншых гульцоў не ўзнікла праблем
тры дні не магу вывесці пастаянна просяць нешта новае депнуў з крыпты не выводзяць кажуць на крыпту не вэрыфікуюць . депнуў з карты не бачаць маю карту депіў з юмани . спраўку па карце папрасілі па фізічнай карце юмани
А ў казіно Booi будзе сёння прома ў выглядзе бездэпа?🙂
У комаўскай зоне разумеется🙂
Значыць у цябе ёсць праблемы з заведзеннем🙂
Урэшце рэшт – пошта