Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,719 Адказаў
|
616,312 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так яго трэба нагуляць, бро, каб атрымаць) кэш жа)
а ў якім канале ў тэлеграме? можаце спасылкай на канал падзяліцца?
гэты кэшбэк для наступных дэпазітаў, там ёсць таймер, да сканчэння якога колькі кэшбэку назапасілася столькі можаш запытаць. к прыкладу зрабіў 1 дэп і прайграў, калі хочаш узяць кэшбэк запытаеш, але наступныя дэпы будуць без кэшбэку, можаш чакаць каб кэшбэк назапасіўся калі плянуеш яшчэ дэпы, як толькі ўзяў кэшбэк то ён знікае
Да, хлопцы, сапраўды, якая ў мяне неўважлівасць, зацыкліўся на кнопцы забраць, а сам кэшбек жа нуль :))))
дзякуй, хлопцы!
Як толькі прайграў, адразу нейкія 10 фры спінаў прыйшлі ў money trail 3, чаму менавіта ў гэтай гульні, напэўна таму, што я ў ёй гуляў, не ведаю 🤷♂️, хоць ёсць гульні, у якія круціў даўжэй.
Дарэчы, гэтая гульня нядрэнна грала, пастаянна грутамі кідала сімвалы і дала дзве бонускі запар (х100 і х112). Гэта за хвілін 15 падняла мяне ў 2 разы. Нафіг я пайшоў з гэтай гульні, я не ведаю, пры тым што яна нават пачаць спускаць мяне не пачынала!
Так у іх па ўсёй сетцы такое, пасля прайгрышу 1 раз потым даюць фс у Money Trail
ну а што нам, хайроллерам)) у мяне таксама, дарэчы, было пару разоў, з дэпазіту 2 к бяру бонус, кароч дае 40к, мыць трэба 1.6 кк. ну я што-то мыў, мыў, пайшоў у NetEnt у слот з вампірамі. граў значыць па 100 р, падымаю да 200,300,500 – гуляе, я падняў да 1000 потым да 2500 і да 5000 стаўку, уяві – гуляла!! першы такі бачыў, адмыў за гадзіну, на балансе бонусным было 800к, зліў у той жа слот 300 і на вывод можна было ставіць 500, ну і кароч я вывёў толькі сотку, астатняе ў Pragmatic па вялікіх стаўках зліў
Кожны другі абузіць, хутчэй за ўсё, адзін з некалькіх аккаў заносіць)
Зразумеў ,дзякуй. Даўно ўжо не ў джой,не ў икс не дэпіў. Год напэўна дакладна.
Чуйка такая што на НГ не фіга бясплатных бонусаў не будзе ад контор, у мінулым годзе таксама ні чаго путнага не было, толькі за дэпазіты. Я ў Спін Він нанюліў там на 50 фрыспінаў, і граў усю ноч з іх)) Чаго я не адзначаю, не п’ю, не курыю, рабіць у святы асабліва няма хера
мяне адзін раз панесла, проста вельмі. мне на дзень народзінаў покердом у пазапапярэднім і мінулым годзе даваў 50 спінаў па стаўцы 500₽. у папярэднім годзе далі яны мне 50 спінаў па стаўцы 500₽. гэта бядэпазітны бонус. спіны далі ўсяго толькі 13 з чымсьці тысяч, а адыграць трэба было аж каля 336 000. я дагэтуль такую суму ніколі не круціў, тым больш яшчэ паспяхова, самая вялікая крута была 110 000. і пайшоў я ў diamond fortunator, пачаў са стаўкі 50, і добра пайшло. у выніку я і вейджар адкруціў і вывёў 150000. было 2 заяўкі на вывад па 75000 і мінус камісія 7500 з кожнай, камісія выйшла толькі на 15000. але я быў вельмі рады. было напляваць на камісію. Потым праўда ў пачатку лістапада Тинькофф мне ліст шчасця і абмежаванне па ўсіх аперацыях і ліміт па карце месячны абрэзаў. у рамках 115ф.з. запатрабаваў прадаставіць дакументы аб усіх уключаных пераводах за 3 месяцы. ты не можаш ні перавесці, ні тэлефон аплаціць нічога, толькі зняць наяўных 5 000 максімум у месяц і аплочваць на касе і 20 000 на онлайн-пакупкі..я дагавор разарваў, грошы на рахунак у іншым банку перанёс і ўсё нармальна. але чуў, калі гэтыя патрабаванні ігнараваць, то Цэнтрабанк можа ўнесці ў чорны спіс. і з гэтага выйгрышу я павінен яшчэ калі па-нормальнаму рабіць, у падатковую ісці, аплаціць падатак, падаць дэкларацыю 3-НДФЛ, калі не памыляюся. тут аддай камісію 15 і падатковай амаль столькі ж. падатковай і без мяне добра, вельмі нават. паўсюль адны падаткі ды штрафы. трэба прыдумаць падатак на падатак. і асобна штрафаваць за любое папярэдняе парушэнне. едзеш непраселектыраваны, … спынілі, выпісалі штраф за рамень. аплаціў. і потым яшчэ атрымліваеш штраф за тое, што раней атрымаў штраф за рамень. Часам дзівіць, што ніхто з спецыяльна навучаных людзей не прапанаваў такі закон. пад выглядам барацьбы з парушальнікамі, ну а хто не парушае, той проста пастаянна плаціць падаткі. асабліва калі ты малы бізнэс і вырашыў усё па сумленнаму. гэта ты адразу любімы кліент у падатковай.
як я цябе разумею дзёрнуў пад фс з 50 15р дэпнуў яшчэ з 100фс 60р😆😆😆
А мне покер дом дасылалі фрыхі з віншаваннямі, доўга налічвалі два ці тры дні, у выніку ўчора даслалі – я ўвечары зайшоў на ак. а там нічога, у саппорт напісаў і пачалося: скрыны, лісты і г.д. і г.п. у выніку перададзiлі спецыялістам для вырашэння праблемы, а я вось што падумаў, ці не адключылі яны бонусы на маім аке пасля таго, як у мінулым годзе я з проміка вывёў 17к і больш не депал, можа ў гэтым уся прычына…)
Хлопцы! Хто-небудзь выводзіў з Slotvibe?
Добры дзень!
Першых 10 пастоў праходзяць прэ-мадэрацыю! Пасля праяўлення актыўнасці з выкананнем правілаў форуму ваш статус зменіцца!
ясна. ну тады ўсё ў парадку.
Пасля таго як учора вывёў 27к з Авроры, там на сайце адчыняў лутбоксы і адзін лутбокс даў 100 руб, і з гэтых 100 руб я назарабіў яшчэ 11к і ў выніку вывёў яшчэ 10к. атрымліваецца я вывёў 37к увогуле. было нават нейкі няёмка, бо я нават сваімі не гуляў) але прыемна. Казік плаціць і слоты гуляюць, і гэта галоўнае
Добры, а што гэта значыць? Здаецца, мы яшчэ тыя актыватары.
выводзілі. нармальнае казіно. пасля верыфа на крыпту без дэпа.
lucky7even
Штотыднёвыя фрыспіны зарахавалі.
Я ўжо паспеў адмыць. 😃
як жа вы гэта робіце 😡
Котаўская прыблуда спрабуе развесці на дэп, за 250р цэлых 100 спінаў у Віл Вест, вагер 40 макс кеш 10к. толькі я ўпэўнены на 99%, што там нават 50% не адаграецца, з іхняй аддачай…
У котах таксама нападабен вісіць, праўда ад 500 руб дэп, мабыць, просяць! Увогуле не паддаюся. Нядаўна як то з такіх 100 спінаў па 16 рублёў, у сабак па-мойму, накруціў штось каля 200 руб:))))
Гэта яны кэшaут хоць трохі паднялі, а то ўвогуле смяшны быў!
Красавчык 👍👍👍 так іх!
Усім прывітанне, хто гуляе ў хайп-казіно? Аддам прома на 50фс бездэпa, выняў у стримера, а аказалася, што такія прома можна актываваць толькі адзін раз (а я ўжо такое юзаў, адыгрыш з бонусных, хто першы напіша – таму і тапкі, як кажуць 😁
Бяру)