Обсуждение T&C поинт-системы. Как получить и вывести
Поинт-система и Магазин
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,113 Адказаў
|
169,811 Праглядаў
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@latestplayer
Добры дзень!
4Luck Coins — унутраная валюта Лэйтэст, якую вы зарабляеце, удзельнічаючы ў жыцці платформы.
Чытаць падрабязней — Як зарабляць 4Luck Coins?
Абменьвайце 4LUCK Coins на бонусы, фрыспіны і іншыя актуальныя прапановы ў крамах 4Luck.
Канвертацыя профільных балаў у кэш — абменьвайце 4LUCK Coins і вывадзіце іх на электронны кашалёк.
4Luck Tokens — гэта бонусныя нарахаванні.
Яны не падлягаюць вываду, абмену і не могуць быць выдаткаваны. Гэтыя балы адлюстроўваюць вашу рэпутацыю: па меры іх павелічэння вы пераходзіце на наступны ўзровень.
@latestplayer Вам яшчэ доўга нельга будзе вынесці койны. Прачытайце правілы і ўмовы вываду ў сябе ў кашальку. Толькі праз 90 дзён ад моманту рэгістрацыі і г. д.
Усім прывітанне 🤝 падкажыце, у каго-небудзь каіны ў мінус сыходзілі?🙈
@ekaterina21r вось ты як купляеш шмат ))) табе нават у крэдыт коіны даюць )))))
@ekaterina21r прыветік)) у мінус, гэта як?
@anutka89
@ekaterina21r можа выдалілі нейкі адказ і спісалі коіны за яго
@ekaterina21r
Добры дзень! Калі вы бачыце адмоўны баланс, вы можаце азнаёміцца з гісторыяй вашых пастоў. Для гэтага перайдзіце ў меню вашага профілю: «Кашалёк» → «Гісторыя» (гл. скрыншот).
Звярніце ўвагу! Раней у вас былі выдаленыя некаторыя паведамленні мадэратарам, верагодна, яны былі аднесеныя да спаму або оффтопу.
Рэкамендую азнаёміцца з правіламі публікацыі пастоў на сайце, каб пазбегнуць падобных сітуацый у будучыні.
@natakaya (NataKaya) Добры вечар! Праверыў абноўленую сістэму вываду Coins у кэш:
Як доўга мне давядзецца чакаць?
Яна ўсё роўна не працуе па паказаным графіку, нават з улікам часу +3 гадзіны.
@goldking
Гэта і раней не працавала. Калі было 15 дзён для ўсіх, заўсёды ставілася на 16–17-ю сутку.
Цяпер, хутчэй за ўсё, раз напісана 14 дзён, то будзе на 15–16.
@misha55 Я проста таму і задаў пытанне, магчыма алгарытм не працуе або яго яшчэ не прикруцілі, проста інфармацыйна зрабілі карэктыроўкі.
@goldking
Вось у мяне апошні запыт быў 13-га днём, але ўсё роўна піша 14 дзён яшчэ не прайшло)