Обсуждение T&C поинт-системы. Как получить и вывести
Поинт-система и Магазин
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,093 Адказу
|
169,415 Праглядаў
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@reddog123 А я на той жа кашалёк вывожу. Фух, я не адна! 😆А то я прама панікую. Да гэтага часу няма. Я ўжо па крамах скакала, вось прыйшла дадому, думала, што прыйшло ўжо, а фіг там. Эх, ну што рабіць, Чакаем і спадзяемся 😊
@lana888 Тады, тым больш перажываць не варта, раз на яго ўжо выводзілі без праблем!
Эх, няма перакладу. Да свята накідыка не будзе. Напішыце, калі ласка, хто чакае таксама перакладу, калі вам капне на кашалёк.
@lana888 У панядзелак або аўторак, хутчэй за ўсё, у выхадныя пераклады не робяць.
@goldking Лана палудзіць хоча, усю на змене 😁 У сетцы застрялі, ці да панядзелка….
@goldking Аааа, тады зразумела. Я ж проста думала, што калі ліст прыйшоў, значыць пераклад зрабілі. Ну так, значыць нічога яшчэ не перакладалі, таму і няма нічога. Завтра буду тады толькі чакаць.
@lana888 А заўтра яшчэ выходны, хоць і панядзелак!☺
@reddog123 думаю, на форум гэта не распаўсюджваецца, усё ж не дзяржорган )
@lana888 прыходзілі і ў выходныя! Ну гэта я думаю, у пятніцу не паспякаў Іван і ў суботу закончыў, напэўна так! Ні разу было, што ў выходныя прыходзілі. Я наогул заўважыў, што прыходзіць якраз радзей за ўсё менавіта ў панядзелак і пятніцу:))))
@gans2115 у суботу адзін раз было справа, з раніцы як памятаю на кашалёк капнула…
@bugulma83 Ну гэта калі пералічылі, а калі не, дык і чакаць няма чаго 😆
@lana888 бывае часам, калі ёсць вольны час у Івана адміністратара, можа і ў выхадныя перакласці.
@pokerface ад актыўнасці яшчэ, напэўна, залежыць😁 Глядзіць на карыснасць паведамленняў і г.д., але гэта не дакладна 😁
@bugulma83 Так гэта тут пры чым. Калі ўжо адабрэнне прыйшло. У чым заключаецца карыснасць.
@pokerface. Што яшчэ можна з форуму грошы вывесці? Вось чаму столькі гадоў не ведала пра гэты форум.
Хто там чакаў выплаты з форуму — правярайце свае кашалькі: усё прыйшло. Або ўжо ўсе даўно іх у казікі запулілі?
@irina1985
Добры дзень!
4Luck Coins — унутраная валюта Latest, якую вы зарабляеце, удзельнічаючы ў жыцці платформы.
Чытаць падрабязней — Як зарабляць 4Luck Coins?
Абменьвайце 4LUCK Coins на бонусы, фрыспіны і іншыя актуальныя прапановы ў краме 4Luck.
Канвертацыя профайлавых балаў у кэш — абменьвайце 4LUCK Coins і выводзьце іх на электронны кашалёк.
4Luck Tokens — гэта бонусныя нарахаванні.
Яны не падлягаюць вываду, абмену і не могуць быць патрачаны. Гэтыя балы адлюстроўваюць вашу рэпутацыю: па меры іх павелічэння вы пераходзіце на наступны ўзровень.