Обсуждение T&C поинт-системы. Как получить и вывести
Поинт-система и Магазин
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,093 Адказу
|
169,415 Праглядаў
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lana888 Ты ставила на вывод во вторник 23 фев, а выводы только по понедельникам и по пятницам. Ты не попала вчера на вывод, так как не прошла ровно неделя, теперь понимаешь?) В эту пятницу выведут и в тот день спишется поинты.
@robingood Почему во вторник то, если в понедельник 😁 Да когда выведут тогда и выведут.
@lana888 ах да, ошибся) 23 это понедельник) ну выведут в пятницу.
@robingood скорее всего, потому что сейчас траблы идут с сайтом, то есть другие насущные дела. Хотя могут и сегодня поздно. И такое бывало)
Пятніца, ну што, чакаем сёння, можа вывядуць з 23 лютага.
Прыйшло ліст пра тое, што ўсё апрацавалі заяўку і ўсё ок у 15:00. А на кашальку пусто. Гэта нармальна? Ці нешта не так? Першы раз пры вывадзе, ліст прыйшоў і праз 10 хвілін на кашалёк упалі.
@lana888. Не перажывай, усё нармальна, прыйдуць табе твае грошы.
@lana888 Норм, у мяне такое было разок, таксама на пошту прысылалі апрацавана, а на кашаль на другі дзень прыходзіла, але заўсёды прыходзілі, ні разу збояў не было…
@nikolay_ Ну вось і ў мяне таксама дагэтуль нічога няма. Спадзяюся, хоць заўтра прыйдзе.
Яшчэ б разабрацца ў гэтым
Куды траціць гэтыя паінты?
@qqqaaa Ну вы пакуль можаце толькі ў краме купляць бонусы.
@lana888 так гэта мульцік аккаўнт) Не адказвай яму ці ёй.. Пад дурня косіць… Типа нічога не разумею…
@bugulma83 так, вось ён у тэме пытанне задаў: «якія наогул падарункі даюць»! Дзіўны чэлавек!
@bugulma83 набег мультоў і або новарэгаў, па тыпу Арцёма… у кожнай тэме паведамленні з трох слоў без сэнсу …
@qqqaaa жонцы аддай, хай сукенку купіць сабе да 8 сакавіка новае!
@pokerface так, я адразу не заўважыў, стаў адказваць яму ці ёй :))) у іншай тэме.
@gans2115 а ў тэме “Плацежная сістэма Piastrix”
Напісаў: “Нармальны абменнік, мне спадабаўся”
Лол ..
@gans2115 вітаю, сябра 🤝 Рэдка, але дакладна😁
І вось гэтая мадемуазель новарэг IRINA1985 заўважыла, але яна хоць больш-менш дыялог, камунікацыю падтрымлівае і па тэме пытанні задае, але так жа як той АКВАМЕН ) QQQAAA прабеглася па тэмам і набрала неабходную колькасць, відаць, і сваліла .. так у панядзелак адміны, модэры па выдаляць, аднаго Арцёма нам было мала …
@bugulma83 узаемна, дарагі! 🤝
@pokerface згаджаюся, таксама звярнуў увагу:)))
я спачатку падумаў, imatra вярнуўся, з першага погляду на нік глянуў, добры чалавек, шкада, аказаўся не ён! Спадзяюся, вернецца! Ён парваўся з адміністратарамі, здаецца, ну дакладна не ведаю. Я сам нядаўна панаписаў у адрас Леніна, назапасілася ў мяне да яго, усё распісаў, што думаю, але Ната, відаць, хутка падцерла, думаў таксама ўсё, сыходжу, выказаў усё! Шкада, канешне, было, але абышлося, астыл да таго моманту, як стэлка ўсё і я не стаў дубляваць. Цяпер нават не ведаю, хацеў бы я, каб усе прачыталі, што я панаписаў, ці не:))) напэўна больш няма, чым так, напэўна ў асабістку трэба было ўсё пісаць ✍️. Ну паглядзім:))) яшчэ не вечар! :))))
@gans2115 зразумеў, брат, а так такое лепш не на гарачую галаву пісаць, перш за ўсё падумаць на “халодную” галаву так сказаць, а там ужо вырашаць, ці варта ці не, сам часам у гневе, ды і што хаваць, калі яшчэ і ў заліве +алкаголь вёў на правакацыяраў 10 папярэджанняў большая частка з-за іх, зараз наогул пафіг, так для сябе “запіскі” зрабіў па некаторых форумчанах і ўвагі на іх не звяртаю, хай тухнуць..
imatra я нешта не памятаю гэтага форумчаніна, зараз паішу яго паведамленне, можа згадаю, а так адразу па ніку не магу згадаць.
Пустка ў кашальку. Што можа быць не так? Учора ў 15:00 адабрылі заяўку і прыслалі ліст, і на гэтым усё. Могуць быць затрымкі перакладаў па крипце такія?
@lana888 У мяне тое ж самае, таксама ў 15:00 учора адабрылі вывад і таксама нічога няма, але я грэшыла, што гэта з-за таго, што на іншы кашелек вывад замовіла. Але, судзячы па ўсім, кашелек тут ні пры чым. Прыдуць, куды яны дзенуцца, вось толькі калі, хз. Апошні раз таксама затрымка была, прыйшлі на наступны дзень.