Еженедельный розыгрыш для участников 4LUCK
Акции, конкурсы, розыгрыши 4LUCK
|
23 October 2025
ад
PavelFredooc
|
271 Адказ
|
9,556 Праглядаў
|
21 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@babay29
Да тут вообще какое то дно, заходит человек регистрируется сразу бежит участвовать в конкурсе и выигрывает, потом смотрю приз активирован. А можно говорит все проверяют перед раздачей и как верить в честность,давно могли бы всез у кого нету 4 уровня и 100 публикаций фильтровать. А тут захожу чекнуть победителей, 0 публикаций, одна публикация, ловцы конкурсов))
Да тоже не участвую, бестолку😏
Блин…..Хоть бы раз выиграть в этих розыгрышах.Капец!!Как вы в них вообще выигрываете!?🤔
Общаешься в чате, большинство аккаунтов видишь и помнишь, в розыгрышах 80% аккаунтов незнакомых, редко видишь того кого знаешь ну или часто видишь!
@gans2115да не говори )сделали бы уже справедливое участие и розыгрыши
@gryundхотя бы от уровня что бы зависело
@artem2801 везёт обычно людям! Долги всем у кого скрасил отдашь – может судьба смилуется:)))
@gryund ну админы проверяют по идеи, мне кажется многие спецом для этого регу прошли здесь и учавствуют, не знаю, прав я или нет 🤷♂️
@vrodezdes ну таких точно не надо допускать конечно!
@gryund хотя бы от 4 уровня был бы доступ к розыгрышам,или какой то порог активности на сайте.
Предыдущие победители:
• whs
• DanyaYu
Завершенный розыгрыш — ( смотреть победителей)
— Билет на новый розыгрыш
Паважаныя адміністратары, ці павінны вось такія ўдзельнікі выйграваць? І такіх куча!
@gans2115 да бестолку, таксама нядаўна пісаў, што выпадаюць без ніводнай рэакцыі і публікацыі… Цішыня…. Які тады сэнс удзельнічаць тым, хто рупліва ўдзельнічае ў жыцці праекта 😏
А як мог прыняць удзел? Маўляў, з першага ўзроўню ж могуць прыняць удзел? А каб яго атрымаць, трэба хоць нейкую актыўнасць праявіць на форуме, у яго 0 публікацый … рэпа 4, хз хто і за што яму паставіў, калі няма ніводнага паста, паведамлення на форуме. Ну ок, паінтаў 210 набраў за кошт штодзённага лагіна, уваходу на форум..
У Тг-канале было шмат ботаў, тут таксама, паходу, такое, нарабілі кучу акаўнтаў людзі) і спакойна ўдзельнічаюць і выйграюць😀
А мы толькі пішам і пішам пра іх) можна ўжо кнігу напісаць, бро, пра такіх удзельнікаў))
@barakuda2020 ну вось, дарэчы, так. Таксама пра гэта думаў. Якіясьці навічкі залятаюць вечна
@pokerface гэта ён, напэўна, 200 атрымаў за рэгу і 10 за адзін дзень.
Паважаная адміністрацыя, ну давайце ўжо што-небудзь прадпрымаць! Я разумею, гэта, хутчэй за ўсё, канешне, не мульт, хутчэй проста з другога нумара хто-небудзь стварыў, і ўсё. Падумайце, калі ласка, што можна зрабіць! Проста з нейкага ўзроўню гэта таксама не выхад, канешне, падумайце, проста падумайце і зрабіце, мы ўсе (большасць) вас, нашы паважаныя, вельмі-вельмі моцна просім!
@gryund Ды колькі сэнсу ў гэтых узроўняў (рангаў). Тут вось нейкая/нейкі “Ирина 1985” з’явілася, так за два дні зрабіла сабе ўжо трэці ранг і публікацый назапасіла за сотню.
@reddog123 ну да, я і казаў раней, калі ўвесці ранг, толькі тэмы яшчэ больш замусорацца! Таму я і пішу «прыдумайце што-небудзь»! Можна сумесна падумаць і прапанаваць ідэі! Цудоўна разумею, што адміны тут бессілые, па сутнасці зразумела, што чалавек не адэпт латэста, робіць усё па законе латэста, нічога не парушаючы! Нічога не робіш — адпаведна і не парушаеш! Ну па-любому ёсць жа нейкі выхад! Гэта ўсё няправільна! Я ж таксама зараз магу з тэлефона жонкі, двух дочак, мамы, таты, сястры і пляменьніка завесці такіх акаўнтаў за некаторы час! Ну я ж так не роблю! Давайце думаць 🤔