Вопросы по крипте
Криптовалюты и криптокошельки
|
15 March 2022
ад
babay29
|
496 Адказаў
|
8,092 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@godnessistot.Скорей всего нету )и человек пропал ,наверное решил проблему.
Всех приветствую, подскажите пожалуйста есть ли сейчас какой нибудь крипто кошель чтоб газ сразу был включен в комиссию перевода и обмена? Как раньше payeer был, очень удобно было сколько лет пользовался ни разу ни про какой газ не слышал, сейчас пользуюсь Trust и он жутко бесит тем что нужно имень одну валюту чтоб перевести другую. Может есть какая то альтернатива payeer сейчас?
@cybermarginal
напрмер tutumway – но там мало видов крипты для перевода сейчас стало
@cybermarginal согласен полностью, в той же ситуации и я! Там не обязательно же «газ» должен быть, точней не так, не на все виды это распространяется. Вот сейчас на bnb мне туда приходит когда крипта, без газа уходит. А с другими были проблемы , да!
Вот эта фигня:
@cybermarginal Ну так не забывайте заранее делать СВОП на бнб и всё норм будет.
@ident
давно этот кошелек вообще их сейчас очень много, но это впервые слышу.
@cybermarginal
используйте кошельки от бирж, самые надежные, траст, окх валлет.
Биржи а-ля бинанс, бубит, битгет не рассматриваешь? Там точно с комиссиями не надо будет заморачиваться, да и сразу же можешь обменять в любой нужный токен
@gans2115 так вот же опять ограничения, я хз вообще что такое BNB и желания разбираться в этом нет абсолютно, в payeer все же максимально удобно было как для пенсионера сделано, ничего лишнего.
@cybermarginal
От кошелька не зависит, нужна либо биржа, либо нативный коин (трон, бнб, и т.д.), либо нужен газ для перевода. Самый простой вариант уже много раз упоминался – юсдт в сети беп20, можно переключать комиссию и оплачивать за счет юсдт, стоит 4 цента.
@cybermarginal Тоже пайеер постоянно пользовался “LTC” и проблем небыло. Комса там 0.001 была всего)
@cybermarginal если честно, мне payeer тоже больше всего нравился. Максимально понятно даже с первого захода! Удобно и просто.
Интересно он с концами или нет…..
@amernmes ну если пользуетесь часто лайтом, то вот вам SafePal там тоже очень маленькая комса.
@amernmes
во пля -я и не знал что paeer прикрыли)
У payeer комиссия на всё была конская
@ident Так оно, когда в другой стране проживаешь. Ну они с того года еще предупреждать начали заранее, что с “Российского рынка” уходят(
@goldking Да я нашел для себя приоритетный вариант “LTC” недорого на “Totalcoin”
Да установите вы уже себе бинанс и забот не будет, вывод в бнб комса минималка, вывод в юсдт бнб от 10$ вообще нету комсы))
@vrodezdes Через бестченж тоже норм. Мне лично по кайфу Екзодус и обнал через бестченж. Максимум удобства и свободы;-)
Пытанне крыху не па тэме, хто карыстаўся абменнікам bestchange нядаўна? Сам я пару месяцаў таму без праблем купляў крипту на 500р і на 1000р аплачваў з карты Сбер без праблем, к тому ж раз 10, калі не больш. А ўчора вырашыў купіць крыху крипты для депа, так вось я не змог адшукаць абменнік, каб аплаціць са Сбер, усе рэквізіты Сбер блакуе. Тыя 2 абменнікі, якімі я карыстаўся, таксама перасталі працаваць, спрабаваў штук 5-6, нідзе не змог купіць крипту. Пачытаў водгукі і быў шокіраваны, там купа негатыўных водгукаў, прычым на розныя абменнікі. Што адбываецца? Сталі патрабаваць верифікацыю, і не проста селфі з пашпартам, а на фоне іх сайта і з картай і з пашпартам, або з лісткамі паперы і іх URL. Я за пару месяцаў нешта прапусціў, або гэта часовая праблема і яе хутка выпраўяць? Саппорт мне таксама нічым не дапамог, усе рэквізіты, якія яны давалі, гэта Таджыкістан, які Сбер адразу адхіляе і блакуе пераклады. Паўтаруся, спрабаваў 5-6 розных абменнікаў, потым кінуў гэтую затею, а то яшчэ і карту заблакуюць… Хто можа карыстаўся нядаўна? Ёсць якая інфа?
@nikolay_ дак гайкі закручваць усё туже, гэта ўжо не першая хваля падобных блакаванняў дропаў, для абмену па дробязі паспрабуй cresoft, там нібыта ад 100р можна, толькі загадзя правярай усе камісіі там)
@h00ya Вось яны накаляць рэальна, хутчэй бы гэтая разьба сарвалася і дала адказ, як цярпім усё хаваем і цярпім, але ёсць жа ўсяму мяжа… камсу прыдумалі за неактыўныя рахункі, такі бред, калі рахунак назапашвальны, з якога перапугу чел павінен яго выкарыстоўваць, нейкі век маразму…
@nikolay_
Так, у многіх абменніках увялі верыфікацыю. Але можна і без яе, толькі курс горшы будзе. Там калі заходзіш у абменнік, цяпер трэба выбіраць з верыфікацыяй або без. Калі нават перад выбарам абменніка, на самым БЧ стаіць значок верыфікацыі, усё роўна можна выбраць без яе. Допусцім, табе трэба 100 трона, з верыфам ты яго купіш па курсе прыкладна за 2200-2300. Калі выбераш без верыфа, то цана ўжо будзе каля 2500-2600.
Па пытанні перакладу за мяжу, лепш выбіраць пераклад на карту TJ, а не СБП або QR. Па QR вечна няма рэквізітаў, па СБП вечна блакуе пераклады, а на карту нармальна ўсё праходзіць.
Карыстаўся хто onesix walet у ТГ? У іх вывад у рублях як?