БК BlackBet агляд і водгукі гульцоў
Агляды анлайн букмекераў
|
29 лютага 2020 г.
ад
VyacheslavLenin
|
16 Адказаў
|
1,673 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нікому не сакрэт, што вельмі часта ў рускіх гульцоў пры гульні ў замежных БК даволі часта ўзнікаюць праблемы альбо з выводам выйгрышаў, альбо з моўнымі бар’ерамі пры зносінах са службай падтрымкі.
БК Black Bet цалкам пазбаўлена якіх-небудзь праблем у гэтых пытаннях. Выплаты тут ажыццяўляюцца вельмі хутка і без якіх-небудзь затрымак, а кругласутачная падтрымка складаецца выключна з рускамоўнага персаналу і дапаможа вырашыць любое пытанне ў самыя кароткія тэрміны.
BlackBet кіруецца turbosport ltd. Limited – інтэрнацыянальнай кампаніяй, якая зарэгістраваная на Сэйшэльскіх астравах 26 снежня 2013 года.
Сайт выглядае вельмі сучасна. Інтуітыўна зразумелая навігацыя і дызайн не стануць праблемай нават для пачаткоўца ў сферы онлайн-гэмблінгу. Акрамя таго, існуе прыкладанне для выкарыстання яго на платформе Android. Для IOS на дадзены момант такое прыкладанне адсутнічае.
Букмекерская кампанія Black Bet гэта:
На сайце прадстаўлены наступныя магчымасці для ставак:
У раздзеле ставак на спорт прадстаўлены ўсе самыя папулярныя дысцыпліны: футбол, тэніс, хакей, баскетбол і г.д.
У раздзеле з казіно прадстаўлены больш за дзесяць самых папулярных правайдэраў.
Каса:
Для папаўнення і выводу сродкаў даступныя самыя папулярныя віды валютаў. Акрамя расійскіх рублёў прысутнічаюць таксама ўкраінская грыўня і, канечне, даляр ЗША і еўра.
Метады папаўнення і выводу сродкаў таксама цалкам арыентаваны на ру рыну. У касе прадстаўлены: Qiwi, Webmoney, Yandex Money, Payeer і іншыя. Акрамя таго прадугледжана магчымасць папаўнення і выводу з дапамогай крыптавалюты Bitcoin.
Мінімальная сума дэпазіту складае 100 рублёў або эквівалент у іншых валютах. Мінімальная сума выводу складае 1000 рублёў.
Бонусы:
На дадзены момант у БК прадстаўлены бонус 100% на першы дэпазіт у памеры да 10 000 рублёў. Каб бонусныя сродкі сталі даступныя для выводу, гульцу неабходна рабіць ордынарныя стаўкі з каэфіцыентам не менш за 1,8. Калі стаўка сыграе, то гульцу дадаткова будзе налічана 5% ад сумы стаўкі па такой падзеі з бонуснага рахунку.
Безумоўна асноўны акцэнт БК Black Bet – гэта ўсё ж стаўкі на спартыўныя падзеі. Але і аматары казіно таксама змогуць знайсці для сябе шмат цікавых гульняў. Тым больш сярод правайдэраў прысутнічае і Playtech. А гэта даволі рэдкі распрацоўшчык у гэмблінгу, арыентаваным на рынак рунэта.
ёсць спасылка на сайт без рэгістрацыі ?
ці што гэта за бред што б глянуць кефы і маржу і лінію трэба рэгістравацца
зараз пагляджу
Праз рэгу, але рэгайся – там будзе бездеп ад нас у бліжэйшы час
та ну 100 рублёў, або бонус з якімі-небудзь складанымі правіламі тыпу тых, што ў краме
а закрытасць гэтага клуба абраных мяне палохае ) першы раз такое бачу
па морже шча скрын скіну і кэфам
а сотка без вагера тыпа гэта так сабе?
ну а ў краме там усё даступна
вось лінія
і я колькі ставіў, упершыню такое бачу!
калі за рэгу бонус будзе?
хутка
ну нічога страшнага, хто перашкаджае зарэгіцца і паглядзець
Ну так, цяпер і зроблю
ну хз, умоўны выйгрыш 180 рублёў шчаслівым мяне не зробіць, улічваючы, што куеву кукуево грошай прайграў у апошні час.
ну гэта зразумела, але ты моржу глядзеў? як з 1x напрыклад, даволі годна
ну хз . на 1хбет 1.95-1.97 на топавыя матчы, тыпа тых што ты вылажыў, тут 1.9-1.95
у прынцыпе нармальна, але як кажуць шыла на мыла…
ну бонусы розныя і г.д.
ну калі ў акк не парэзаны на бонусы, то там кожную пятніцу можна 7 тысяч бонусных катаць.(мне адключылі)😟гэта я пра 1х
тут я так і не зразумеў сэнсу бонуса, калі можаш патлумач. робіш дэп 10к дапусім з гэтых 10 к можна канвертаваць 1к за кошт гэтага бонуса.
ну як я разумею
стаўка 1к на коэф 1.8= 1800+50 рублёў па бонусу, г.зн. 1850, ну такое