Украіна ўвяла санкцыі супраць WebMoney
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
24 мая 2018 г.
ад
AydarKaribullin
|
150 Адказаў
|
5,508 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
НБУ забаранілі рэгістрацыю ўдзельніка міжнароднай плацежнай сістэмы, якім з’яўляецца рэзідэнт іншай дзяржавы. Забарона будзе доўжыцца тры гады.
Украіна ўвяла санкцыі тэрмінам на тры гады ў адносінах да электроннай плацежнай сістэмы WebMoney. Пра гэта гаворыцца ў апублікаваным у чацвер, 24 мая, дадатку да Указа прэзідэнта Украіны аднесна персанальных і эканамічных санкцый.
Указам прадугледжана блакаванне актываў – часовае абмежаванне права асобы карыстацца і распараджацца належным ёй маёмасцю, абмежаванне гандлёвых аперацый, прадухіленне вываду капіталаў за межы Украіны.
Таксама ўводзіцца забарона на выдачу дазволаў, ліцэнзій Нацыянальнага банка на ажыццяўленне інвестыцый у іншую дзяржаву, размяшчэнне валютных каштоўнасцей на рахунках і ўкладах на тэрыторыі іншай дзяржавы.
Акрамя таго, НБУ забаранілі рэгістрацыю ўдзельніка міжнароднай плацежнай сістэмы, якім з’яўляецца рэзідэнт іншай дзяржавы. Інтэрнэт-правайдэрам забаронена прадастаўленне паслуг па доступе да даменаў, звязаных з плацежнай сістэмай.
Ну так… увяла, а потым, відаць, зрабіла задні ход… Шчаз усё працуе, толькі пакуль на вывад не ставіў, але ўжо ў свой акк магу смела і рашуча ўвайсці, нават задэпіў у адно казіно, пакуль былі праблемы… Відаць, дядзькі з вялікімі кашалькамі пальчыкамі пагразілі і ўвечары далі зялёнае святло. Хоць з раніцы да 18:00 не пускалі, “дэмоны”)
Вельмі моцна я сумняваюся, што далі задні ход. Проста напэўна трохі папрацуе, каб тыя, каму трэба, сваё бабло вывелі і ўсё. Гудбай Амэрыка ооо. Дзе ні быў ніколі…
Можа то самі Вэбмані падшаманілі і абышлі блакіроўку правайдэраў, як нядаўна вытворваў Тэлеграм.
Нічога сабе, што толькі не творыцца. Паўсюль “кісларод перакрываюць”. Засталося яшчэ Бацьку што-небудзь такое накоціць і зусім “вясёла” будзе)
А, што Бацька такое чудзіць дакладна не будзе! Цяпер для народа стала горш! Паглядзеў на курс WebMoney да грыўні, так стала на 2-3% ніжэй! Зноў для народа стала горш!
Ну вось Ківі у Беларусі забаронены. Не ведаю, праўда, па якой прычыне.
Абменнікі ўжо зрабілі карэкцыю, упэўнены, што і сама сістэма павялічыць камісію пры выснове з вэбмані! Абнал ужо стаў невыгадным, калі раней 2-3% было, то зараз аж 8%(
Гэта што зрабілі даражэй, чым у гэтай канчонай ангельскай краіне… за абнал са Skrill і Neteller там жа было 7,5%… 😬
ўрад мочы разам з блакіроўкамі ідзе на х у й бадзёрымі крокамі
Вэбмани янык ужо спрабаваў нагнуць ))..ідзе проста пераразмеркаванне сфер уплыву))..і ўсё. Да і ўвогуле вм, па-мойму, даўно сябе выжылі ..а паколькі мы краіна, што развіваецца, уводзім усё новае ( крыпту і г.д). Па тэме ўсё працуе..Што за мітусня.?)
ну дык калі развіваючаяся, то чаго ім баяцца вэбмані? або рынак здаровай канкурэнцыі не пра нас? не бачу офісаў Neteller і Skrill па гарадах, карт няма+ на тэрыторыі Украіны заблакуюць. тэлефанаваў, даведваўся
У тваёй любімай Ру ўсё ёсць і бананы на дрэвах растуць)).. Усё будзе, не хвалюйся))..
ну ў маёй любімай Ру, карты няма+ і высылаюць і не блакіруюць))
дарэчы))
бананы выдатна растуць, я сам бачыў і спрабаваў) на Адэсскім прыпортовым заводзе))
Рынак здаровай канкурэнцыі)) ну пакуль гэта таксама не пра нас..а мы па-іншаму і жыць то пакуль не ўмеем))..Па звычцы ўсюды заносім (менталітэт ..кулі)
У іх свае мінусы ж ёсць..Яны там увогуле лочаць не зразумела што)) скоро за карыстанне інетам ..увогуле па сортам мочыць н7ачнуць..Добра там..дзе нас няма.
Не, я б яшчэ зразумеў, калі б пасля забароны кивей і вебманей стварылі і расплодзілі ўласную плацежную сістэму
а так у рэале, апроч адзінога кашалька – і той не ўсюды, плацежак то і няма
Карыстаюся Skrill (верыфікавалі) без праблем.. А са Skrill.. што праблема – на картку вывесці?) сваю.. родную.. Украінскую.. Увогуле не разумею, пра што гаворка..
Киви таксама ))на Укр. нумары працуе ..і таксама на Укр. карту выводзіць)) што здарылася?) навошта той офіс ? На працу ўладкавацца ?
колькі са скріла табе ідзе плацёж на карту?
ну ў мяне і на укр і на рус працуе але ўсё ж розныя сэрвісы і г.д.
я па-іншаму роблю (але падазраю) да 3-х дзён. А колькі трэба? Гэта ж банкаўская аперацыя). Так за тое атрымліваеш у любым банкамaце..без якіх-небудзь абмежаванняў (400уе і т.д)
стварай сваю плацёжку. не ну а што, гучыць klik2pay
не я вось памятаю 400 у е ішло амаль 6 дзён а на ківі ўвогуле імгненна
У любімых ..стабільных (нават каля 10% набраліх)..грыўнях ..(Дарэчы крыптаманы задумацесьцеся..аб капіталавкладзінах у грыўню..пакуль рубель і біток падаюць ..яна расце)
😁😁😁я думаю трэба ўкладаць у тытан ці плаціну