Вулкана Геймс Клуб водгукі, каментары, досвед гульні
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
4 November 2015
ад
Deniss
|
51 Адказ
|
3,455 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Усе пытанні па казіно ВУЛКАНО ГЕЙМС КЛАБ абмяркоўваем у гэтай тэме.
можна выдалены пост сюды засунуць?
пісаць о5 доўга вельмі. а там карысная інфа пра бездеп
Добры жарт, Дзяніс.
Вельмі тонка. Маладзец. =)
tanunaxxx сказаў(ла) 04 Ноя 2015 – 19:00:
гэта ад старой акцыі нейкай табе далі. у мяне 1 раз так было – вісела таксама..прычым, я яшчэ і новы зверху актывавала, атрымалася 10 баксаў пры вагеры 100. але вагер лічыўся да 5 баксаў
гэта значыць таксама 500 баксаў трэба было адыграць.
колькі разоў так рабіла, але так і не адгуляла ні разу. макс па 10-12 працэнтаў адыгрышу было.
я зайшла перад тваім паведамленнем таксама праверыць – голы)))
можа хто заўтра напіша сюды – нагадаць пра бездэп?) tanunaxxx, чакаю нагадвання ад будзільніка 😏
Там ёсць інфа, я проста перааформіў 😏
І што ты хацеў сказаць гэтым? Што там абмяркоўваць?))
я лічу што гэта казіно самае найтупейшае скрыптовае шлаковае…..далей матам)))
Тэма створана для таго, каб не абмяркоўвалася ўсё ў тэме пра бездепы, а асобнае казіно ў сваёй галіне, а то як ні бонус, дык флуд, мля, на 2 старонкі.
У каго ёсць спасылка на гэтае казіно?
блін, аўтаматы круцяцца, як вар’яты.
кожная стаўка – і круціцца па 5 сек. піпец нейкі
мяняю слоты – тое ж ш….
весь час у іх траблы з пракруткамі (не толькі ў мяне такое)
кароч, актывуйце бон, але не круціце.
яны вечна праматываюцца, як ім хочацца…(аўтаматы), таму сэнсу пакуль няма.
Ды такая ж фігня, аўтаматы вісяць проста жэсць.
Аналагічна. Кожны спін секунд па 10. І вылет адзін раз ужо быў. Я так падазраю, не спраўляюцца з нагрузкай з-за бонуса.
адбівалі. адну дзяўчыну ведаю… і яшчэ народ быў
камусь пашанцуе (насыпае), той і адб’е
але ў мяне там заўсёды слоты галодныя… пры тым, самыя папулярныя заўсёды юзаю
Вось знайшоў 🙂 А то мілая Марго мяне выгнала з тэмы пра бяздепаў, не флудзьце не флудзьце 🙂 І як там гуляць, з якога браўзера, каб спін доўга не падвісаў?
прачытай вышэй маё паведамленне))
🔗
Ну хуткая ты ў нас, усюды паспяваеш, маладзец. Я ж падумаў, капец, інтэрнэт накрыўся, ці што 🙂 Штосьці мне перастала жаданне там гуляць, магу табе аддаць астаткі бонуса, хочаш?
Гэтых Вулканоў па сетцы незлічона – калі для кожнага тэму ствараць, то патрэбны асобны форум.))
Не ведаю. З другой спробы і адбіта 3% у абодвух выпадках…. Шкада. Ад сябе дадам менавіта адносна самога азіно. Мне, напрыклад, не хапае відэаплэера. Тут толькі слоты і рулетка.
ёсць такая тэма: усе вулканы ў адным месцы 🔗
але вырашылі стварыць новую)) думаю, па прычыне таго, што гэта, тыпа, самы норм з іх і таму што больш абмяркоўваецца
гэты вулкан каму нибудзь увогуле дае? толькі і жывe за кошт рэкламы з бездэпамі)) з шалёным вагерам 😵 цікава, якая ў іх статыстыка па наведвальніках з дэпа́мі
З’еў бяздэп з нутраў, нават падняцца не даў,опа поўная
Замест1 бездэпа атрымаў 3 бездэпа. Аказваецца яшчэ 2 бездэпа вісеў на аккаунте. 2 ужо заліў. Зараз буду 3 заліваць)
У мяне ўвогуле эпічная хрэнь з бездепам, 98% адсоткаў адбіў…
і 3 бездепа заклаў ) добрае казіно ;D