Клоны слотаў
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
19 July 2015
ад
Deniss
|
21 Адказ
|
2,236 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У гэтай тэме можна публікаваць клоны слотаў.
Адзінае правіла:
Публікаваць слоты, якія функцыянальна ідэнтычныя адзін аднаму.
Пасты, якія не адпавядаюць тэме, будуць выдаляцца.
GMS казіно ёсць клоны слотаў NetEnt, былі і на семёрках слоты Microgaming але іх прыбралі.
Я пачну, мабыць.
Арыгінал слота: Starburst
Клоны: Fruitzen, Mega Gems
Арыгінал слота: Gonzo’s Quest.
Клон: Rook’s Revenge.
Да блін, па-мойму, усе, хто выкарыстоўваюць чужыя ідэі і атрымліваюць за гэта грошы, я б жорстка караў!!! 😖
Так там не клёны, а поўнае спізджанне – скрыптовыя, скапіраваныя аўтаматы.
Гэта і называюць клонамі 😜😁😁
а, ну тыпа таго: хто і што мае на ўвазе проста))))
У Betinhell амаль усе клёны Ігрософта перароблены )
ад гэтага ніхто не адмаўляецца )
софт напісаны пад сябе )
У сваю апраўданне таксама зробім маленькі пост )) Увогуле па іграсофце шкада – колькі гадоў прайшло, а сярод свежых абнаўвввленняў – толькі Crazy Monkey 2, і тая 6 гадоў таму выйшла.
Я проста напісаў, а не абвінавачваннем 😏
Ну мы і не абыжаемся. Спецыяльна зрабілі гульні максімальна падобнымі, каб было нешта знаёмае – Fruit Salad, падаецца, атрымаўся ўдала. Калі игрософт не хоча развіваць игрософт – даводзіцца яму дапамагаць. Прычым, судзячы па скрыншотах, што запосціў вышэй – новоматик таксама вырашыў ім у гэтым дапамагчы.
што-то вас ужо задралі абвінавачваннямі,Вы гэтаму чалавеку нічога дрэннага не зрабілі…Усё нармальна,Удачы Вам,калі хто-то хоча азалатзіцца,то гэта дакладна не сюды,Сюды можна прыемна правесці час,і значна павялічыць свой бюджэт!Так трымаць @betin
Дзякуй! Нічога страшнага. Галоўнае, што ёсць магчымасць адказаць што-небудзь у сваё апраўданне )) На некаторых пляцоўках і гэтай магчымасці не даюць.
Паверце,за такое кароткае існаванне на гэтым форуме,Вы зарэкамендавалі сябе даволі ДОСТОЙНА!Але заўсёды знойдуцца абражаныя!
Каго ты маеш на ўвазе “Вы гэтаму чалавеку нічога дрэннага не зрабілі” !? Калі пра мяне, дык шапка топіка называецца “Клоны слотаў” мой адказ быў што падобныя на Игрософт дзе ты бачыш абвінавачванні ? Ці табе ліш бы напісаць, каб набіць пойнты ))
клоны, гэта 100% копія, можа я настолькі сляпы, што не разгледзеў там 100% – там наогул, па-мойму, іншая графіка і матэматыка, а ў сэнсе я нікога не меў на ўвазе, я выказаў сваю думку!
У Новаматик шмат копій, асабліва на Book of Ra – у Аматик і Эндорфіну. Наогул пра фрукты казаць не даводзіцца, копіі, клоны!!!
BetihHell не сустрэў ніводнай новай гульні,толькі аналагі,пакінулі б і картінкі,к якім усе прывыклі даўно.
у бетіне яшчэ на плейтэкаўскія слоты пародыі ёсць, так што яны, канешне, маладцы, з выплатамі ўсё ок і калі выплату афармляеш, то кнопкі скасавання няма, толькі другую ўжо не замовіш – гэта дрэнна
Хацелася б даведацца, ці ёсць распрацоўшчыкі, якія клонаў стараюцца ўсяляк пазбягаць, там Микрогейминг, напрыклад?