Бездэпазіт ад slot78.net
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
17 June 2015
ад
vadimkinzzz
|
16 Адказаў
|
2,331 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Рандомны бездэпазітны бонус ад казіно 78 )) мяне далі 50 руб. макс сума тыпу 3788, рэгайцеся, спрабуйце, пра вэджэра не ў курсе, пытайцеся ў саппарту, інтэрфейс падобны на тое ж азіно, але нібыта больш сур’ёзны, стаіць софт Microgaming. спасылка slot78.net/
забыў напісаць, што рэгіцца трэба абавязкова толькі з тэлефона.. з мабільнай версіі. праз пошту не пракаціць.
і яшчэ важны момант – з дэфолтнага браўзера, з оперы і тд – не канае.
Украіне не даюць. Здаецца, увогуле не зарэгіцца ў іх
пасля гэтай рэгістрацыі мне прыйшло паведамленне ад аператара, каб я нікому не даваў паролі і лагіны з SMS, нешта страшнавата нават
ну, правільна) “страхоўка”)) “абараняемся, чым можам” 😁
мяне бянтэжыць, што мін. стаўка 4.5 рубля. нічым менш у мабілцы не праходзіць. а на кампе хрэн зайдзеш.. тк рэга ад мабільнай версіі
Да норм заходзіць з кампутара, але ўсё роўна слоты жруць як вар’яцкія)
гэта значыць, ты зарэгістраваўся з мабілы.. і ўвайшоў з камп’ютара пад лагінам і паролем, што прыйшлі ў смс? Оо
Так-с дакладна, з тэлефона нават і не спрабаваў гуляць)
дзякуй)
каротка, параілі кэш почысціць) ну ок…потым паспрабую
да таму што скрыпты галімыя)там некаторыя нетентовыя слоты бо карува перароблены))я ржаў
Знайшла дакладна такі ж “бездэп”
Та ж самая конторка, думаю
http://admiral-x.net/bonus
націснуў на кнопку абнавіць баланс,замест 50 стала 25 капеек,у другім зарэгістраваўся ўвогуле не далі)
😁 куды зніклі 49 р. і 85 кап.?) Не вярнулі?
У другім мне таксама не далі. хоць з тэлефона рэгістравалася.
Ды і фіг з ім……..
сапп(Жанна і там і там)) сказаў спецыялісты будуць разбірацца,зараз паглядзеў,тыя ж капейкі вісяць
Думаю, яны і не будуць разбірацца.
Соры, не правільна напісала) 49 руб. і 75 кап.)))
Забей на гэта Марожэнка) я ўвогуле і гэтага ад іх не атрымаў бо мне нязя))
Дзе Мілэды хай тэму зачыніць .