Форум Слотсер Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
11 June 2015
ад
vadimkinzzz
|
16 Адказаў
|
1,285 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Добры дзень,падкажыце калі ласка хто меў з імі справы?,учора зарэгістраваўся праз гэты форум,на фішках злавіў 1 еўра і адбіў вэйджар,каля 50E стаіць на вывад,быццам загрузіў усе дакументы(на рускай),але нешта ігнаруюць і сапорт на пошту не адказвае…увогуле выводзіць ці гэта казіно?)
Выводзяць!! !! 100працэнтаў, 380 еўра вывелі з бонуса без дэпазіту, і без дакументаў. Простаўыводзяць, панядзелак, серада, пятніца. Так што не перажывай. Маў справу з ім і буду мець надалей…
Для рашкі відаць прыкрылі! 😏
зараз не ведаю,бонус як то давалі на днях,не адбіў,яно нейкае стрэмнае уж стала,а свае ўкладаць шкада
Чувак, калі ты з Расіі, то ёсць шанец, што не вывесяць, вельмі ўжо яны неахвотна мне вывелі, 3 месяцы выводзіў грзабавныя 88 еўра ) пасля чаго мой акк адразу заблакавалі.
Што ты маеш на ўвазе пад “давалі на днях” ? мне саппорт казaў, што яны перасталі працаваць з гульцамі з Расіі
24-га паставіў на вывад, толькі што маўкліва адмянілі вывад і сапорт маўчыць, лайв-чат у іх увогуле ніколі не працуе ), а на пошту не адказваюць. такія справы.
Саппорт працуе па грынвічу, мне выплацілі 2 тыдні таму, да гэтага таксама актыўна трахалі мазгі.
Ах так і яшчэ, калі ты на працягу 3 ці 5 дзён з моманту падачы выйгрышу на выснову не пацвярджаеш асобу дакументамі (фота пашпарта+лічба за камуналкі, або выпіска з банка на англ мове) – табе блакіруюць рахунак. мне таксама блакавалі, я разблакаваў праз 2 месяцы і вывёў бабкі, пасля чаго мне сказалі, што з РФ яны больш не будуць працаваць.
Не ведаю,сам з Беларусі але акк дагэтуль актыўны,рэгулярна атрымліваю рассылкі у тым ліку і бясплатныя спіны на рэальныя грошы,праўда больш выйграць не ўдалося…Дарэчы верыфікацыя ўсіх докаў у мяне прайшла на рускай мове
Так, яны мне ўвогуле акк заблакавалі і я таксама пачаў іх задрачваць на пошту і яны напісалі, маўляў ТОЛЬКІ для вас я зрабіў выключэнне і знялі бан, з 3-га разу прынялі маю ВІЗУ, а да гэтага патрабаваў, каб я зрабіў деп)), быццам паставілі на вывад і зноў акк заблакавалі, лол
Не бойся, раз так зрабілі значыць выведуць, мне таксама выводзілі, чакай у суботу, напэўна прыйдуць!
далі бясплатныя кэш спины,накруціла 1.42 еўра
падняўся да 16 еўра,адбіў 48% але далей усё пайшло на зліў
Казіно зачынена!